Online marketing workshop

Hogy a kezdetektől előnyben legyél

Online marketing workshop, Google hirdetés workshop, Facebook hirdetés workshop, Hírlevél küldés workshop, Online marketing stratégia workshop

Online marketing segítség Neked, mint vállalkozónak

A TE NYELVEDEN, A TE TUDÁSODHOZ ÉS ÉLETHELYZETEDHEZ MÉRTEN begyakorolsz MINDENT, AMIRE AZ ONLINE MARKETINGBEN SZÜKSÉGED LEHET!

Tudom, hogy a legjobb az lenne, ha a vállalkozásodon, termékeden vagy szolgáltatásodon kívül semmi mással nem kellene foglalkoznod és mégis minden menne a maga kerékvágásában. Folyamatosan jönnének a megrendelések, megkeresések és neked kizárólag csak a terméked vagy szolgáltatásod fejlesztésével kellene foglalkoznod.

Tudom, mert én is erről ábrándoztam kezdő kézműves vállalkozóként.

Aztán nekiálltam kitanulni az online marketinget, mert rájöttem, hogy vagy sok-sok pénzt költök külsős marketingesekre vagy megoldom magam az egészet. Én spórolni akartam. Akkor és ott azt hittem, ezzel spórolok.

Nos, a valóság olyan messze áll ettől, mint Makó és Jeruzsálem egymástól.

Jelentem, sok-sok év tanulással és gyakorlattal a hátam mögött remekül kikupálódtam, mint online marketinges, viszont a kézműves vállalkozásom háttérbe szorult, vagyis valójában megállt, jelenleg nem üzemel.

Miért is?

Mert vállalkozás tulajdonosnak lenni minimum egy teljes embert kívánó feladat.

Mert jó online marketingesnek lenni legalább három embert kívánó feladat.

Nyilván sokat hallottad már (én is az unásig), hogy maga az online marketing terület is akkora és olyan szerteágazó, hogy képtelenség egy embernek profin vinnie az egészet.

Főleg, ha mellette a vállalkozásod mindennapjaival is törődnöd kell. Márpedig kell, ebben nem lehet vita, hiszen csak akkor fog működni. És Neked nem is lehet fontosabb dolgod, mint ezzel foglalkozni.

Viszont ahhoz, hogy sikeresen elindulj vállalkozásoddal nem kell ugyan profi szinten űznöd a marketinget, de mindenképpen tisztában kell lenned alap dolgokkal, tudnod kell olyan alapvető lehetőségeket, amitől beindulhatnak a megrendelések, megkeresések.

Utána léphetsz a következő szintre. Utána lehet már marketingesed.

És hol is jövök én a képbe?

Mivel több éve webdesignerként és online marketingesként működöm, melynek keretében fő- vagy alvállalkozóként rengeteg ügyféllel kerültem kapcsolatba (főleg mikro vállalkozások és KKV) bizton állíthatom, hogy a marketingesek megítélése sajnos még mindig a szükséges rossz kategória és sokan ezen próbálnak spórolni.

ÉS FÉLRE NE ÉRTS, NEM ELÍTÉLNI AKARLAK, MERT PARADOX MÓDON ÉN IS ÍGY KEZDTEM!!! 😀

Nem hittem el, hogy ha nem marketingezek, akkor lehúzhatom a redőnyt. Azt gondoltam, egy nagy humbug, amit a marketingesek gyártanak azért, hogy legyen munkájuk.

Sajnos nem ez a helyzet, ezt több év gyakorlattal és sok-sok online marketing ügyféllel a hátam mögött mondhatom.

Marketing nélkül ma elindítani egy vállalkozást olyan, mintha egy pláza pincéjében nyitnál egy nagyon ütős dolgokkal telerakott boltot, ahová a kutya nem megy be. Miért is?

MERT SENKI NEM TUD RÓLA, HOGY LÉTEZIK A BOLTOD!

 

Mik tehát a lehetőségeid az online marketing, azaz a „Szükséges rossz” terén?

1. Amit tehetsz: nem foglalkozol az online marketinggel.

Eredmény: amennyiben offline boltot üzemeltetsz jó forgalmas helyen (pl. Váci utca vagy Westend), akkor előbb-utóbb tudni fogják, hogy ott vagy és előfordulhat betérő alkalmi vásárló, aki arrafelé jár. Viszont ezek valószínűleg nem termelik majd ki a bérleti díjadat sem. Amennyiben online üzletet nyitottál, úgy gyakorlatilag senki nem fog tudni rólad, illetve nagyjából a nullával lesz egyenértékű a téged ismerők száma.

2. Amit tehetsz: megbízol egy vagy több külsős partnert az online marketing teljes lebonyolításával.

Eredmény: nagyon esélyes, hogy sikeres leszel velük, de NEM AZONNAL, és bizony minimum 1/2 – 1 évet kell kitartanod idegileg és anyagilag is, és fizetned kell őket ahhoz, hogy valamilyen látványosabb eredményt érjenek el számodra. És ez nem azért van, mert rosszat akarnak, hanem ennyi idő kell, míg beérik egy stratégia és számottevően hozza majd az eredményeket. Az szuper, ha ezt választod, mert akkor tisztában vagy vele, hogy vállalkozás befektetett pénz nélkül SEMMIT SEM ÉR, és minden induló és menet közben adódó költség valójában BEFEKTETÉS, amivel ugyanúgy számolni kell, mint az eszközökkel, alapanyagokkal és egyéb más tényezőkkel. És a marketing költség is ilyen kategória.

3. Amit tehetsz: elkezded magadtól kitanulni és alkalmazni az online marketingben tanultakat (ahogyan én is tettem az elején).

Eredmény: nagyon hosszú idő fog eltelni, mire bármilyen számottevő eredményed lesz és bizony ez a tanulási folyamat a vállakozásod lényegének rovására fog menni, mert egészen egyszerűen nem marad rá elég időd (tudod, két fenékkel egy lovon nem éppen életbiztosítás a galopp 😀 ). Ez tény. A végén pedig rá fogsz jönni, hogy a második lehetőség lett volna talán a legolcsóbb.

Viszont nincs minden induló vállalkozásnak havi 50.000 – 150.000 Ft-ja külsős marketingesre. Ez is tény.

NEKEM SEM VOLT.

A csudába, akkor nincs is jó megoldás, nincs egyedüli üdvözítő út???

Olyan bizony nincsen, de van egy olyan, amivel a körülményekhez képest a legjobban jöhetsz ki ebből a helyzetből.

TANULJ CÉLZOTT ÉS GYAKORLATIAS MARKETING FOGÁSOKAT A WORSHOPJAIMON!

De most akkor mégis tanuljak és magam csináljam? Hisz erre azt mondtad, hogy nem jó!!!

NEM AZT TANÁCSOLOM, HOGY KÉPEZD ÁT MAGAD, HANEM TANULJ OLYAN EGYSZERŰ ÉS TOTÁL GYAKORLATIAS FOGÁSOKAT, AMIVEL ALAP SZINTEN EL TUDSZ INDULNI AZÉRT, HOGY KÉSŐBB KIFIZETHESD A PROFI MARKETINGEST, AKI NEKED FOG DOLGOZNI!

TANULJ ÉS ALKALMAZD, HOGY MEGLÉPHESD A KÖVETKEZŐ SZINTET!!!

  • Tanuld meg alap szinten marketing stratégiád megtervezését (ki a célcsoportod, hol találod meg őket, hogyan éred el őket…stb.)
  • Tanuld meg a hozzájuk vezető csatornák kezelését egy Neked megfelelő szinten, hogy vállalkozásod el tudjon indulni a nulláról, hogy elmozdulhass a holtpontról!
  • Tanulj meg alap szinten Google hirdetéseket összerakni, kezelni.
  • Tanulj meg alapszinten Facebook hirdetéseket összerakni, kezelni.
  • Tanulj meg hírlevél feliratkozókat gyűjteni és nekik hírlevélrendszert összerakni.

HIDD EL, MINDEZ NEM ÖRDÖNGÖSSÉG! NÁLAM SEMMIKÉPPEN!

Felnőttképző tanár koromban háziasszonyokat, családapákat, pályaútjukat akkor még nem tudó fiatal nőket és férfiakat voltam képes eljuttatni az informatikai tudás olyan szintjére, hogy később sikeres multimédiás vagy programozó szakemberekké váltak. És büszke vagyok rájuk. 🙂

Mert nem ördöngösség, csak meg kell találni mindenkivel a szót, azt a kapcsolódási pontot, amelyen keresztül megérti az adott témát úgy, hogy azt később sikerrel alkalmazhassa.

ÉS NEKEM PONT EZ AZ ERŐSSÉGEM! A TE NYELVEDEN, A TE TUDÁSODHOZ ÉS ÉLETHELYZETEDHEZ MÉRTEN ELMAGYARÁZNI MINDENT, AMIRE AZ ONLINE MARKETINGBEN SZÜKSÉGED LEHET!

Mindez rendben van, de egy rakás online tanfolyam van ilyen témában, amivel már próbálkoztam is, de semmire nem mentem vele, mert általános dolgokat mondtak csak és nem tudtam azokat hatékonyan alkalmazni saját vállalkozásomra. 🙁

TUDOM, SOK EMBER JÖN TANÁCSÉRT HOZZÁM HASONLÓ ELŐÉLETTEL. EBBŐL JÖTTEM RÁ, HOGY VAN ITT EGY KISEBB SZAKADÉK, AMIT ÁT KELL HIDALNI.

Mert sokan szeretnének gyakorlatias dolgokat tanulni, szánnának rá időt és pénzt is annak érdekében, hogy beinduljon vállalkozásuk, de nem találják a megfelelő képzést.

TUDOM, MERT NEKEM IS VOLT RÉSZEM EBBEN A KÁLVÁRIÁBAN.

Kiscsoportos, egyedülállóan gyakorlatias oktatási rendszeremmel vállalkozásodra szabva sajátíthatod el a az online marketing fogásokat, mellyel beindulhatnak a megrendelések és megkeresések.

ÉS HOGY SEMMIT NE KELLJEN FELESLEGESEN MEGTANULNOD, AMIT NEM AKARSZ, ÍGY MODULÁRIS RENDSZERBEN, EGYMÁSTÓL FÜGGETLENÜL ALAKÍTOTTAM KI A TÉMAKÖRÖKET.

  • Tehát ha csak hírlevelezés fortélyokat szeretnél tanulni, akkor csak azokat fogsz.
  • Ha csak Facebook vagy egyéb közösségi dolgok érdekelnek, akkor nem kell feleslegesen Google hirdetésekről tanulnod.
  • Ha téged az érdekel, hogyan tudod Google keresőben hatékonyan megmutatni magadat leendő ügyfeleidnek, akkor csak azt tanulod majd.

Miből gondolom, hogy érdemes eljönnöd hozzám? Mit tudok adni Neked?

Tapasztalatom, melynek esszenciáját bevetem a workshopon a Te eredményességedért

Több, mint 30 Ads ügyfélfiók menedzselése

20.000.000 Ft feletti Ads költés menedzselése

Több, mint 150 kampány menedzselése

4 év átfogó tapasztalat sokféle témában

Google minősítéseim

Ne hagyd, hogy a konkurencia előbb induljon el online!

Ne add meg nekik ezt a lépéselőnyt!

Válaszd ki a neked való worskhopot!