Oldal kiválasztása

adatkezelési tájékoztató

COOKIE POLICY

Tájékoztató az adatok kezelésének módjáról

Hüttener Tamás ev. a webdesign.embereknek.hu honlapon történő tevékenysége során a honlapra látogatók személyiségi jogait tiszteletben tartja, az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezi.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja, illetve jelen szabályzat a következő hatályos jogszabályok alapján került kialakításra:

  • 1995. évi CXIX. tv. a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
  • 2001. évi CVIII. tv. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
  • 2008. évi XLVIII. tv. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
  • 2011. évi CXII törvény az információs önrendelkezési jogról és az infoszabadságról
  • 2016/679/EU Rendelet (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről

Az adatokat mindaddig kezeljük, ameddig azok törlését az érintett nem kéri. A hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható. Ebben az esetben a nyilatkozó nevét és minden egyéb személyes adatát a nyilvántartásból haladéktalanul töröljük. A megadott személyes adatok valódiságáért a felhasználó felel.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy Hüttener Tamás ev. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A webdesign.embereknek.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Cookie Policy

Hüttener Tamás ev – Mira Webdesign – tájékoztatója a cookie-k (sütik) használatáról és az adatok kezelésének módjáról.

Hüttener Tamás ev – Mira Webdesign – által üzemeltetett weboldalakra való belépéskor a weboldal automatikusan elmenthet információkat az Ön számítógépéről, illetve a böngészésre használt eszközéről. Erre a célre ún. számítógépes „sütiket” (cookie) használ.

A cookie egy rövid szöveg, amelyet a felkeresett webhely küld el böngészőjébe. Segítségével a webhely megjegyzi a látogatásával kapcsolatos információkat, például az Ön által használt nyelvet és egyéb beállításokat. Ezáltal gördülékenyebbé válhat a következő látogatás, és könnyebb lesz a webhely használata. A cookie-k fontos szerepet játszanak. Nélkülük az internet használata sokkal nehézkesebb lenne.

Többféle célra használjuk fel a cookie-kat. Használatukkal például megjegyezzük a biztonságos keresésre vonatkozó beállításait, hogy ezáltal releváns hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek, számláljuk, hogy hány látogató érkezett az adott oldalra, megkönnyítjük az oldalunkon való regisztrációt.

Ezek a cookie-k nem tárolnak személyes adatokat, mint például az Ön nevét, címét vagy fizetési adatait! Ha mégis szeretné letiltani, blokkolni vagy törölni a cookie-kat honlapunkról, böngészője segítségével megteheti. Fontosabb böngészők cookie beállításait itt érheti el:

Firefox
Microsoft Internet Explorer
Chrome

A google által használt cookie-k típusáról itt tájékozódhat. A cookie-król, működésükről a következő forrásokból szerezhet további információkat.

(Hüttener Tamás ev – Mira Webdesign – nem vállal felelősséget az ide belinkelt, külső honlapok tartalmáért.)

Hírlevél

Hüttener Tamás ev. az általa üzemeltetett webdesign.embereknek.hu honlap hírlevelére való feliratkozóknak általában havonta, de naponta legfeljebb egy alkalommal újdonságokat, híreket és ajánlatokat tartalmazó online hírleveleket és elektronikus, üzeneteket kézbesít. A hírlevélre való feliratkozáshoz a név és e-mail cím megadása kötelező, ami elengedhetetlen az üzenetek kézbesítéséhez.

Az adatokat mindaddig kezeljük, ameddig azok törlését az érintett nem kéri. A leiratkozás lehetőségét minden hírlevélben egy közvetlen link biztosítja. A hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható. Ebben az esetben a nyilatkozó nevét és minden egyéb személyes adatát a nyilvántartásból haladéktalanul töröljük, és részére reklámot a továbbiakban nem küldünk. A megadott személyes adatok valódiságáért a felhasználó felel.

A hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz bejelentésre került, az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartási azonosító száma: „bejelentés folyamatba”.

 

Az információk tulajdonjoga

 

Kijelentjük, hogy Hüttener Tamás ev. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A webdesign.embereknek.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a weboldalunkon regisztrál vagy az oldalon keresztül üzenetet küld, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 

Kvízjáték

 

Az adatkezelő az általa üzemeltetett honlapokon kvízjátékokat hirdethet meg. Egy kvízjátékban egy személy egyszer vehet részt. Ennek ellenőrzése céljából elkéri a játékos nevét, e-mail címét és telefonszámát. Az e-mail címeiken értesíti az összes játékost, hogy nyertek-e a kvíz során. A megadott telefonszámon a nyertest értesíti, illetve ezen keresztül kéri el a nyertes további adatait, amelyek az esetleges tárgynyeremény kiszállításához szükségesek.

A kvízjátékosok adatait folyó év utolsó napjáig őrizzük meg.

Az adatkezelés célja

1. A webdesign.embereknek.hu oldalon történő vásárlás biztosítása és a kezdeményezett megrendelések teljesítése
2. Online érdeklődés / információ kérés – kihelyezett űrlapon keresztül
3. A gazdasági tevékenység végzésére vonatkozó jogszabályoknak megfelelés (pl: számlázás, adóbevallási kötelezettségek teljesítése)
4. Hüttener Tamás ev-vel jogviszonyba került érintettekkel szembeni esetleges igényérvényesítés, és az érintettek igényérvényesítései

Az adatkezelő weblapot üzemeltet, melyen keresztül az érintettek által önkéntesen megadott adatokkal azonosítja a vevőket, valamint teljesíti a megrendeléseket, illetve a nevezett oldalon bővebb információ kérésére is lehetőséget biztosítunk, további kapcsolatfelvétel céljából.

 

Az adatkezelő adatai:

  • A szolgáltató neve: Hüttener Tamás ev.
  • A szolgáltató székhelye: 1171 Budapest, Tanár u. 8.
  • A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@embereknek.hu
  • A szolgáltató nyilvántartási száma: 52444164
  • A szolgáltató adószáma: 68922955-2-42
  • Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Belügyminisztérium
  • A szolgáltató telefonszáma: +36-30-339-5938
  • Adatvédelmi nyilvántartási száma:
  • A szerződés nyelve: magyar
  • A tárhely szolgáltató neve: Ace Telecom Kft.
  • A tárhely szolgáltató címe: 1037 Budapest, Zay u. 3.
  • A tárhely szolgáltató e-mail címe: office@acetelecom.hu
  • A tárhely szolgáltató weboldala: https://acetelecom.hu

Adatok törlésének kérése

 

Amennyiben szeretnéd személyes adataidat töröltetni hírlevél adatbázisunkból, úgy erre két lehetőséged van:

  • E-mail-t küldesz ezzel a kéréssel az katalin.huttener (kukac) embereknek.hu címre
  • Kapcsolati oldalunkon keresztül küldesz nekünk erről üzenetet.

Minden esetben szükséges megadnod azt az email címet, amelyről feliratkoztál! A törlés tényéről visszajelzést küldünk, amennyiben erre lehetőség van.

Ne hagyd, hogy a konkurencia előbb induljon el online!

Ne add meg nekik ezt a lépéselőnyt!

Jelöld be, miben kéred a segítségemet!
Webdesign tervezésWeboldal készítésWebáruház készítésLogó készítésBranding boardArculat tervezésGrafikai kivitelezés