webDesign, Webáruház

Elvisilk Webáruház

Webdesign, Rendszertervezés (folyamat automatizálás), WordPress-Woocommerce Sitebuild, Webáruház kialakítás

Kategória

WebDesign
Webáruház
Rendszertervezés
Sitebuild

– Sztori –

 

Kovács Elvirával első körben egy általam tartott online marketing oktatáson találkoztam. Mivel itt színtiszta gyakorlati technikákat tanulnak a résztvevők, így természetesen ennek része volt az is, hogy megnézzük a weboldalt, amire a látogatókat irányítjuk, hisz a cél az értékesítés növelése, ami egy jó weboldal nélkül esélytelen.
Itt derült ki, hogy bár nagyon esztétikus az oldala, de alapvetően hiányzik belőle a webshop funkció, noha csodás kézzel készült selyemkendőinek az értékesítése ilyen megoldásért kiáltott volna. Addig gyakorlatilag egy bonyolult folyamaton keresztül kellett a vevőknek űrlapon megrendelniük az általuk kiválasztott kendőt vagy kendőket. Asztali gépen még csak-csak működött, de mobilon teljesen elvérzett a feladat – és hát egyre inkább köztudott, hogy az internetezők legnagyobb része mobil eszközökről látogatja a weboldalakat.
Így a feladat adott volt: kell egy webshop, ami könnyen és kényelmesen, gyorsan kezelhető bármilyen eszközről. Engem kért fel erre a feladatra, aminek nagyon örültem, hisz köztudottan imádom a kézműves dolgokat (hisz jómagam is onnan indultam és szabadidőmben még mindig kézműveskedem).
A feladat tehát a meglévő oldal design-jához illeszkedő webáruház elkészítése, ahol a fő szempont a gyors és kényelmes vásárlás mellett a folyamatok automatizálása volt. Így készült el egy bankkártyás fizetést és automatikus online számlázást magába foglaló webshop, mellyel mindketten nagyon elégedettek vagyunk.
Egyébként Elvirával nagyon jó volt dolgozni, azon ritka ügyfelek egyike, aki ha kértem tőle valamit, szinte percek múlva adta is a megoldást. Ezért is ment gördülékenyen a munka és 1 hónap alatt tető alá került minden funkció.
Kívánok neki sok vevőt és sok örömet a weboldalon.

további munkák